ACTIVITATS

KUNDALINI IOGA
KUNDALINI IOGA

Kundalini Ioga

és la ioga de la consciència, la consciència és una relació finita amb la infinita. "És un malentès pensar que ioga és una religió o un exercici físic per donar vitalitat i salut o un sistema que desenvolupa el potencial de la psique. Ioga i la paraula bíblica yuga vénen de la paraula sànscrita JUGIT, volen dir "ajuntar" o "unir". Ioga és la unió de la unitat de consciència individual amb la Consciència Infinita. "

Es necessita una tècnica amb la qual poder expandir la seva ment i així portar l'equilibri que li permeti controlar la seva estructura física i obtenir l'experiència de la seva Ser Infinit. "
Aquesta consciència aquesta adormida en tu i és limitada. Quan s'expandeix a la infinitud, encara ets tu, però en un estat d'abundància sense límits .... Tots podem aconseguir l'estat d'infinitud, d'èxtasi. "
"La Kundalini ... és l'energia del sistema glandular combinada amb el sistema nerviós per tornar-se més sensible, permet que la totalitat del cervell percebi senyals, les integri i interpreti perquè l'efecte de la seqüència de la causa sigui conegut, és a dir, l'home es torna totalment, íntegrament conscient. Per això es diu el ioga de la consciència. I així com tots els rius acaben en el mateix oceà, tot Ioga acaba elevant la Kundalini en l'ésser humà.
Aquesta energia dorment de consciència aquesta dins teu. Kundalini Ioga és una tecnologia suprema que desperta aquesta consciència i et porta al teu Ser original. Normalment aquesta consciència Kundalini. està dormint dins teu. Experimentes la teva pròpia capacitat i realitat d'una manera limitada. Et veus a tu mateix a través d'uns lents molt estrets. La consciència pot despertar-se i expandir-se, pot estendre a l'infinit i tu segueixes sent tu.

"Kundalini Ioga t'ensenya les tècniques i la consciència per mantenir sa. Aconseguiràs tenir fort el sistema immunològic, les glàndules vitals, el sistema nerviós. Bona circulació i una consciència d'impacte de les teves hàbits. Aquestes bases et donen l'energia i et permeten controlar les facetes mentals i espirituals de la teva vida.Kundalini Ioga desenvolupa la teva relació i el teu potencial mental. Aprens a utilitzar la claredat de la ment neutral, intuïtiva i comprensiva. Áfilas l'intel·lecte i no ho fas servir per crear-te dubtes o inseguretat. Actues amb gràcia i compromís des del teu cor ".

Sat Nam