ACTIVITATS

KUNDALINI IOGA
KUNDALINI IOGA

Kundalini Ioga és la ioga de la consciència, la consciència és una relació finita amb la infinita. "És un malentès pensar que ioga és una religió o un exercici físic per donar vitalitat i salut o un sistema que desenvolupa el potencial de la psique. Ioga i la paraula bíblica yuga vénen de la paraula sànscrita JUGIT, volen dir "ajuntar" o "unir". Ioga és la unió de la unitat de consciència individual amb la Consciència Infinita. "
Es necessita una tècnica amb la qual poder expandir la seva ment i així portar l'equilibri que li permeti controlar la seva estructura física i obtenir l'experiència de la seva Ser Infinit. "
Aquesta consciència aquesta adormida en tu i és limitada. Quan s'expandeix a la infinitud, encara ets tu, però en un estat d'abundància sense límits .... Tots podem aconseguir l'estat d'infinitud, d'èxtasi. "
"La Kundalini ... és l'energia del sistema glandular combinada amb el sistema nerviós per tornar-se més sensible, permet que la totalitat del cervell percebi senyals, les integri i interpreti perquè l'efecte de la seqüència de la causa sigui conegut, és a dir, l'home es torna totalment, íntegrament conscient. Per això es diu el ioga de la consciència. I així com tots els rius acaben en el mateix oceà, tot Ioga acaba elevant la Kundalini en l'ésser humà.
Aquesta energia dorment de consciència aquesta dins teu. Kundalini Ioga és una tecnologia suprema que desperta aquesta consciència i et porta al teu Ser original. Normalment aquesta consciència Kundalini. està dormint dins teu. Experimentes la teva pròpia capacitat i realitat d'una manera limitada. Et veus a tu mateix a través d'uns lents molt estrets. La consciència pot despertar-se i expandir-se, pot estendre a l'infinit i tu segueixes sent tu.

"Kundalini Ioga t'ensenya les tècniques i la consciència per mantenir sa. Aconseguiràs tenir fort el sistema immunològic, les glàndules vitals, el sistema nerviós. Bona circulació i una consciència d'impacte de les teves hàbits. Aquestes bases et donen l'energia i et permeten controlar les facetes mentals i espirituals de la teva vida.Kundalini Ioga desenvolupa la teva relació i el teu potencial mental. Aprens a utilitzar la claredat de la ment neutral, intuïtiva i comprensiva. Áfilas l'intel·lecte i no ho fas servir per crear-te dubtes o inseguretat. Actues amb gràcia i compromís des del teu cor ".

Sat Nam

HATHA IOGA
HATHA IOGA

El Hatha Ioga és una de les sendes del ioga;
La traducció literal del terme Hatha Ioga és "el ioga de la força".
Ioga vol dir unió; la síl·laba Ha fa referència a l'energia femenina de la lluna i la síl·laba Tha fa referència a l'energia masculina del Sol.
Significa la unió d'aquests dos aspectes. La intuïció, vinculada amb la capacitat de rebre, d'imaginar i l'hemisferi cerebral dret. La raó, per construir, avaluar i l'hemisferi cerebral esquerre.
Per equilibrar aquests dos aspectes, el Hatha Ioga proposa tècniques com ásanas (postures físiques) i pranayamas (la ciència de la respiració) que van purificant el nostre cos, tornant equilibri als nostres sistemes (nerviós, digestiu, endocrí) propiciant així el benestar a nivell físic.
En sincronitzar el moviment corporal i la respiració conscientment disminueix moltíssim el nivell d'estrès. També ajuda a augmentar la claredat mental, a gestionar millor les nostres emocions, possibilitant el poder relacionar-nos millor amb els altres. I per al que ho desitgi, obre una porta de retrobament amb l'ànima.

REIKI
REIKI

Reiki és una paraula sànscrita que significa REI, energia universal i KI, energia vital.
És una tècnica de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, que s'utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells:
Físic: millora en malalties, lesions, metabolisme, etc.
Emocional: problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat, etc.
Mental: hàbits nocius, estrès, insomni, etc.
Espiritual: harmonia, pau, equilibri, etc.
Reiki actua en profunditat anant a l'arrel del problema físic o emocional, permetent que l'emoció o el patró de conducta que ha creat el desequilibri, es manifesti i sigui sanat.
També ens ajuda al creixement personal i a l'expansió de la nostra consciència.
La teràpia Reiki poden rebre-la tots els éssers humans (adults sans, malalts, embarassades, nens i bebés), fins i tot també els animals i les plantes.
És una teràpia complementària a la medicina convencional i teràpies psicològiques reconeguda per l'Organització mundial de la salut (OMS).
El mètode Reiki es basa en la creença hinduista sobre els Chakras, que explicarien els estats de salut dels éssers humans. Segons aquesta creença, el mal funcionament o bloqueig d'un o diversos Chakras seria el que provoca o agreuja el mal estat de salut donant lloc a malalties i trastorns.
El reikista actua com a canalitzador de l'energia universal i el seu objectiu és re harmonitzar els plans físic, emocional, mental i espiritual que han emmalaltit. Ha estat oficialment reconegut i recomanat * per l'Organització Mundial de la Salut (OMS - WHO) pels seus resultats positius, per exemple és altament recomanable una sessió de Reiki abans i / o després d'una operació.

Per a què serveix el Reiki?

Al llarg de la nostra vida es produeixen bloquejos interns que dificulten la circulació de l'energia, per això de vegades ens sentim desarmonizados.
Quan la nostra energia vital (Ki) és forta, nosaltres estem física, emocional, mental i espiritualment sans. Quan la nostra energia vital està en un nivell molt baix, podem desequilibrar o emmalaltir en diverses formes.

SHAKTI DANCE
SHAKTI DANCE

Shakti Dance és "El Ioga de la Dansa". És una disciplina nova, basada en el Kundalini Ioga tal com ho ensenyo Yogui Bhajan i desenvolupada per Sara Avtar Olivier. Aquesta dansa ofereix un divertit, elegant i saludable camí iòguic a través de la pràctica de la dansa.
Shakti Dance treballa per desenvolupar la gràcia i l'harmonia interior en moviment. Redueix l'estrès i les tensions, relaxa i allibera els bloquejos físics, mentals i subtils, mentre estimula i allibera la força vital de l'ànima (Prana).
Shakti Dance obre i reequilibra suaument els canals subtils vitals (meridians / nadis) del cos, usant la fusió harmònica de asanes fluides, diferents estils de dansa, tècniques de respiració i coordinació rítmica, al costat del enfocament mental i els mantres.
Shakti Dance amplia el nostre rang i vocabulari de moviment, anant més enllà de les formes habituals condicionades. Mentre l'instrument físic es desenvolupa, augmenta la capacitat de portar el flux natural i espontani de Prana.
Shakti Dance abasta tant els gèneres de dansa d'Orient i Occident, com el clàssic i el modern, focalitzant en les seves qualitats i nivells d'energia subjacents. Els diferents aspectes de la dansa es converteixen en una gran quantitat de
"Eines" que es poden triar per estimular i reequilibrar l'energia interior.
Shakti Dance facilita essencialment el lliure flux i l'expressió de la força vital individual de manera que pugui fondre amb la Força Vital Universal. Mentre el cos i la ment es fonen amb el flux: 'La Esperit ens mou! El poder creatiu de l'Esperit (Shakti) anima i guia al nostre cos físic, atorgant un gran sentit d'auto-ànima. Fondre amb l'Esperit ens envolta amb un meravellós sentiment de vitalitat i llibertat.
Shakti Dance ajuda a incrementar l'expressió de l'impuls de l'Ànima a través de l'espontaneïtat de la lliure dansa intuïtiva. Aquesta forma d ' "expressió de l'ànima" és un mitjà fonamental mitjançant el qual ens podem adonar del nostre potencial creatiu diví.
Shakti Dance implementa l'enteniment de la filosofia iòguica, per tal de desenvolupar la gràcia i la fluïdesa del lliure moviment de l'Esperit, despertant i activant els principis universals de moviment harmònic. La dinàmica natural i la mecànica del cos, que es desenvolupen des d'aquests principis, ajuden a impartir fortalesa i agilitat de moviment, mentre es valora l'instrument físic. Això augmenta la sensibilitat dels patrons de moviment intel·ligent iniciats des de l'interior per Prana-Shakti. Aprendre a rendir-se a la corrent subtil interior, ajuda a organitzar el nostre moviment intuïtivament i sense esforços, portant-nos cap al flux natural de la dansa. A l'induir aquest estat iòguic d'unió o fusió, Shakti Dance busca desenvolupar el moviment de gràcia sagrat, carregat amb la presència vibratòria de la pròpia-ànima.
Anima la teva vida amb Gràcia, Salut i Alegria!